logo
Точното място за DevOps експерти и
DevOps култура!

Каним всички DevOps специалисти в нашия специален хъб. В този екип, DevOps професионалисти заедно градят DevOps културата в компанията.

DevOps Hub е и отлична възможност за преквалификация. Ако вече имаш добри познания относно мрежи, системна администрация и Linux, тук ще можеш да пристъпиш прага към DevOps вселената. Ще имаш възможност значително да повишиш квалификацията си, благодарение на изключителната обучителна програма, създадена специално за този хъб.

В рамките на няколко месеца ще бъдеш менториран и ще работиш заедно със специалисти, които могат да се похвалят с над 5-годишна практика в DevOps сферата и в разработването на софтуерни продукти, помагащи на хиляди професионалисти по света (Bluebeam, Vectorworks, DocuWare, etc.).

hero-image

Какво е DevOps Hub?

benefits

Общност от специалисти

DevOps Hub е своеобразна DevOps общност, в рамките на която специалисти могат да обменят know-how, да участват в различни проекти и да подпомагат изграждането на DevOps културата в Немечек България

benefits

Екипност и специфичност

DevOps Hub е и екип, изграждащ DevOps културата в компанията. Екипът работи хоризонтално, а не вертикално. Той е съставен от специалисти, работещи по различни проекти и продукти едновременно

benefits

Преквалификация и експертиза

В DevOps Hub опитни ментори и външни консултанти помагат на колеги да повишават своята DevOps експертиза или да се преквалифицират в посока DevOps

benefits

Учене и развитие

DevOps обучението и сертифицирането са само част от утвърдената ни фирмена култура, залагаща на непрекъснатото учене и развитие на софтуерните знания

benefits

Технологии и практики

В рамките на екипа ще имаш възможност да имплементираш най-добрите практики от DevOps света върху най-големите Cloud провайдъри (AWS, GCP, Microsoft Azure). Говорим за изграждане на CI/CD pipelines, описване на цялата инфраструктура (Infrastructure as a Code) и автоматизация на всички процеси.

Нашите DevOps
лидери и ментори

отлични, опитни DevOps специалисти от Немечек България

profile-image

Мирослав Кошутански

Team Lead

LinkedIn

Мирослав Кошутански

Team Lead

LinkedIn

Какъв е твоят опит
в компанията?

В Немечек България съм от 8 години, а с Dev и с Ops се занимавам още от университета. Когато се появи професията DevOps, всичко си дойде на мястото и оттогава работя активно в тази посока. Днес най-вече от мениджмънт страна на нещата.

С какво е специфичен
DevOps Hub?

Една от основните ни цели е да създадем DevOps култура при нас и при нашите партньори. Осъзнахме, че в хъба можем да съберем хора със сходен опит и да започнем да обучаваме и изграждаме DevOps култура в тях. Това е култура на учене, развиване и архитектура, която те после ще пренесат и в нашите партньори. Също така разбрахме, че в бързо развиващия се свят все повече компании искат да махнат от раменете си нуждата да мислят за логистика, наемане на хора, подсигуряване, скалиране на екипи. Ние се занимаваме с това, а компаниите-партньори вече разполагат с DevOps услуга, която да използват.

Какви технологии използваш
най-често?

Jira, Confluence, Outlook, Teams. А когато искам да си почина - AWS, Terraform, Docker.

profile-image

Георги Благоев

DevOps Engineer

LinkedIn

Георги Благоев

DevOps Engineer

LinkedIn

Какъв е твоят опит
в компанията?

Моето пътуване в света на информационните технологии започна като системен администратор, постепенно премина в Cloud администратор. Започнах да се занимавам с виртуализация и Cloud технологии, което пък ме насочи в DevOps посока. От 2 години съм част от DevOps екипа на Немечек България, което ми помогна изключително много да развия себе си и да натрупам знания в DevOps областта.

С какво е специфичен
DevOps Hub?

Освен налагане на DevOps културата в компанията ни, сред основните цели на DevOps Hub е подготовката на хора с по-малко опит в тази сфера, които да станат развити и мислещи в DevOps посока специалисти, спазващи добрите практики в ИТ индустрията. По време на тяхното обучение, те биват поставяни в ситуации, които се доближават възможно най-близко до реални такива. Постигаме това посредством курсове, задачи и обсъждане на различи ситуации и проблеми. През цялото време инженерите от DevOps Hub са менторирани и подкрепяни от старши инженери, работещи в Немечек България.

Какви технологии използваш
най-често?

AWS, Jenkins, Kubernetes, Docker, GIT, Terraform, Terrgarunt.

profile-image

Валери Кехайов

DevOps Engineer

LinkedIn

Валери Кехайов

DevOps Engineer

LinkedIn

Какъв е твоят опит
в компанията?

Професионалният ми път започна като мрежов инженер и администратор на Linux системи, което ме въвлече в DevOps областта. От година съм част от екипа на Немечек България, където непрекъснато развивам своите умения и опит в сферата на DevOps.

С какво е специфичен
DevOps Hub?

DevOps Hub е иновативна и специализирана платформа, целяща не само обучение и преквалификация, но и изграждане на силна DevOps култура и общност. В DevOps Hub следваме структуриран подход, който включва разработване на стъпки и задачи, предназначени да помогнат на всеки участник да преодолее предизвикателствата в областта на DevOps. Тези задачи и стъпки се изграждат въз основа на най-добрите практики и опит от индустрията, за да се осигури пълно и всеобхватно разбиране на DevOps принципите и методологиите.

Менторството в DevOps Hub има за цел да развие у участниците аналитичен начин на мислене. Вместо да се фокусира само върху конкретни технологии или Cloud платформи, са провокирани да разберат в дълбочина какво се случва зад тях. Да разберат основните принципи и концепции, които се прилагат, независимо от конкретната технология. Такъв подход позволява на участниците да развият критично мислене и да се адаптират към различни технологични среди и предизвикателства, които могат да се появят в бъдеще.

Какви технологии използваш
най-често?

AWS, GCP, Terraform, Docker, K8s, Helm, GIT.

Виж отворените позиции

В момента няма отворени позиции за този екип.

Не виждаш позиция за теб, но въпреки това би искал да работиш с нас?

Попълни формата долу и ни сподели в какво те бива. Ще прочетем внимателно всичко и има възможност да намерим общ път.Позволени са файлове с разширения: pdf, doc или docx.


Можеш да прикачиш максимум до два файла. Позволени са файлове с разширения: pdf, doc или docx.

Изпращайки своите контакти, вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните ви за целите на вашата заявка, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България. Съобразно действащото законодателство, вие имате възможност да прекратите предоставеното право по всяко време.

Немечек България пази отговорно и законосъобразно всички лични данни, които обработва. Ако имате каквито и да било въпроси, свързани със спазването на изискванията на GDPR, не се колебайте да се свържете с нас, или да се консултирате с нашите Общи условия.