Обратно в училище

За нас учебните часове никога не свършват! Защото вярваме, че учениците заслужават летящ старт в живота. И им помагаме да им помогнем да комбинират своя ентусиазъм с нови знания и умения.

За да го постигнем, ние не спираме да предлагаме допълнителни възможности за децата в българските училища.

Специална лекция или работилница

Наш колега ще изнесе специална лекция в твоето училище – за софтуерната индустрия, за различните роли и как благодарение на екипната работа се постига един отличен продукт. Може би имаш твои идеи за подобна лекция? Не се притеснявай да ги споделиш с нас!

А как ти се струва идеята за работилница? Имаме добър опит в организирането им. Лекциите/работилниците обикновено траят между 1 и 3 часа – всички детайли ще бъдат уточнени предварително.

Experience Freedom

Учител по заместване

Ще ви изпратим учител от Немечек България! Е, поне за един урок. Заедно с твоя клас ще изберем в кой точно предмет може да се включи, за да ви представи материала по нов и интересен начин.

Experience Freedom

Обиколка на нашия офис

А може би вместо да идваме до твоето училище, твоят клас може да ни гостува? Защото едва ли има по-добър начин да видите как изглежда офисът на една софтуерна компания и да усетите каква е работната атмосфера в него.

Добре сте дошли!

Experience Freedom