Работи над водещ софтуер
за управление на строителните процеси

Bluebeam екипът ни разработва един от най-добрите софтуери за маркиране и редакция на PDF документи и чертежи, използван ежедневно от над 2 милиона архитекти, инженери и строители. В екипа винаги има място за опитни и мотивирани ИТ специалисти.

Звучи ли ти интересно? Кандидатствай сега!

team-bluebeam
Работи над водещ софтуер
за управление на строителните процеси

Bluebeam екипът ни разработва един от най-добрите софтуери за маркиране и редакция на PDF документи и чертежи, използван ежедневно от над 2 милиона архитекти, инженери и строители. В екипа винаги има място за опитни и мотивирани ИТ специалисти.

Звучи ли ти интересно? Кандидатствай сега!

Защо да се присъединиш към нас

Защо да се присъединиш към нас

Работа, която си заслужава

Работата ти ще бъде от изключителна полза за милиони архитекти, инженери, строители и инвеститори. Софтуерът, който разработваш, ще помага на множество екипи да комуникират по-добре помежду си и да строят по-ефективно.

Първокласни софтуерни решения

Софтуерните решения на Bluebeam са доказано ефективни и водещи в своята сфера. Те налагат нови стандарти за продуктивност, комуникация и спазване на сроковете в строителната индустрия.

Богат потенциал

Потенциалът за развитие на този софтуер на практика е неограничен. Същото се отнася и до твоя потенциал да израстваш и да се развиваш в рамките на Bluebeam екипа.

Отборен дух

Постоянно работим за развитието и растежа на Bluebeam екипа и привличаме професионалисти, чиято обща страст са иновациите и изключителния софтуер.

Свобода и промяна

В Немечек България ценим мнението и експертната оценка на колегите. Затова винаги ще можеш да споделяш идеи, както и да имаш влияние върху развитието на софтуера.

Знания и помощ

В нашия екип насърчаваме ученето и прилагането на нови технологии. Тук ще срещнеш специалисти, готови да споделят know-how и да ти помогнат по всякакъв начин.

Кои са Bluebeam

Кои са Bluebeam

Bluebeam създават лесни за ползване, но богати като възможности софтуерни решения за работа с PDF документи. Историята на компанията започва през 1997, когато разработват своята първа технология за конвертиране на информация от CAD в PDF формат. Днес техният софтуер за маркиране и редакция на PDF документи и чертежи е ползван от десетки хиляди водещи архитектурни, инженерни и строителни компании по цял свят. Сред най-известните клиенти и партньори на Bluebeam са Skanska ESS, Márkus Engineering, ClearTech, Mechwest и Cottee Parker.

ГОДИНИ
ИНОВАЦИИ

СТРАНИ

ПОТРЕБИТЕЛИ

Кои са Немечек България

Кои са Немечек България

Немечек България е една от първите самостоятелни софтуерни компании в България, с над 20 години опит в разработката на специализирани бизнес решения за клиенти от цял свят. Понастоящем екипът ни включва 400 професионалисти, чиято мисия е да създават и внедряват високотехнологични продукти, които улесняват работата и развитието на бизнес организациите.

ГОДИНИ
ИНОВАЦИИ

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

ЕКСПЕРТИЗА

С кого ще работиш

Опит

Наскоро отбелязах 4 години в екип Bluebeam.

Мотивация

Харесва ми, че ежедневната ми работа по софтуера помага на множество професионалисти да строят по-качествено и да си взаимодействат по-ефективно.

Предизвикателства

Работа върху много сложна система (с около 200 проекта), която включва различни технологии (PDF редактиране, OCR, конвертиране на формати, извличане на информация от 3D модели, плъгини и т.н.).

Технологии

Най-вече C#, малко C++, малко JavaScript. Работна среда – за дев: Visual Studio, за автоматизирани тестове: Ranorex.

Опит

В екип Bluebeam съм вече 2,5 години.

Мотивация

Хората, с които работя, ми дават огромна мотивация. Вдъхновява ме и общата ни цел – да създаваме все по-добър софтуерен продукт.

Предизвикателства

Всекидневно срещаме много предизвикателства – от работа с разработвани от трети страни технологии до създаването на сложни специализирани решения.

Технологии

Фронт енд: React. Бек енд: Node.js, Nest.js, Golang. Автоматизирани тестове: Playwright. CI/CD: Jenkins. IDE: Visual Studio Code.

Не виждаш позиция за теб, но въпреки това би искал да работиш с нас?

Попълни формата долу и ни сподели в какво те бива. Ще прочетем внимателно всичко и има възможност да намерим общ път.Позволени са файлове с разширения: pdf, doc или docx.


Можеш да прикачиш максимум до два файла. Позволени са файлове с разширения: pdf, doc или docx.

Изпращайки своите контакти, вие ни предоставяте правото да съхраняваме и използваме данните ви за целите на вашата заявка, както и за последваща информация, свързана с предстоящи събития и активности на Немечек България. Съобразно действащото законодателство, вие имате възможност да прекратите предоставеното право по всяко време.

Немечек България пази отговорно и законосъобразно всички лични данни, които обработва. Ако имате каквито и да било въпроси, свързани със спазването на изискванията на GDPR, не се колебайте да се свържете с нас, или да се консултирате с нашите Общи условия.